RYCB Clubavond – Viering Patrick Van den Bulck

feed

Patrick Van den Bulck, meer dan 50 jaar navigator van RYCB en de watersport

In 1970 splitten de Beatles. Minder bekend wereldnieuws is dat de twintig jarige Patrick Van den Bulck lid wordt van de RYCB. Hij is een uitgesproken waterman. Zeescouts, zeilschool, Hogere Zeevaartschool en Marine, en een 24/7 inzet. Geen wonder dat hij aan de wieg staat van wat we nu kennen als het RYCB-Race & Rescue team.

Buiten dat zijn carrière verbonden was aan een lange reeks van boten waarmee hij bij zowat alle zeilwedstrijden en evenementen assistentie bood, is het bijna evident dat de vrijwillige materiaalmeester opklom tot full time manager van de club.

Hij voorkwam de sluiting van Jachthaven Antwerpen Linkeroever en stuurde mee de ontwikkelingen voor een nieuwe jachthaven in het Willemdok aan. Onder zijn impuls werd het nieuwe RYCB-clubhuis / maritiem centrum gebouwd en kwam er een wachtponton voor de jachthaven op de Schelde.
Zijn onafgebroken inzet voor de pleziervaart en de watersport, ook buiten Antwerpen, in lijn met zijn rol bij de Marine, bij de Hogere Zeevaartschool, Stad en Haven Antwerpen en bij diverse scheepvaartspelers leverde hem diverse prijzen en erkenningen op. Zoals de Fellowship Jacques Rogge en andere prestigieuze titels in binnen- en buitenland.

Deze clubavond is het geknipte moment om Patrick’s merites voor de club, voor haar leden en voor de watersport in het algemeen te overlopen. Weliswaar zonder tralala -zoals hij het zelf graag heeft- en dus onder vrienden.

PROGRAMMA

  • 17 uur:                               bar open ( Happy Hour)
  • 18 uur:                               ontvangst gasten
  • 19 uur:                               officiële verwelkoming + introductie door Carl Winters
  • 19u15 / 19u20:                voorgerecht
  • 20u00: g                          getuigenissen
        • Dirk De Bock
        • Kris Rymenants
        • Tom Janssen
        • Gerda Mortelmans
        • Stef Bastenie
  • 20u45:                            hoofdgerecht
  • 21u15:                             afsluiter
  • Bar open

 

RYCB Clubavond - Patrick Van den Bulck - The JibeClubavond menu The Jibe

  • Rundscarpaccio met rucola en Parmezaan schilfers
  • Gebakken zalm met een slaatje en choron saus
  • Koffie of thee
  • Je kan ook een vegetarische variante bestellen 

Tarief: €  37,- p.p.

Reserveer hier het RYCB Clubavond diner – The Jibe

31 January 2024