RYCB Kampioenen – Merman & Mermaid trofeeën ’25 feestavond

feed

De Royal Yacht Club van België zet naar oude traditie haar RYCB-kampioenen uitgebreid in de spotlights, de avond na de Algemene Vergadering.

Naar gewoonte reikt die avond de voorzitter ook de Merman en de Mermaid trofeeën uit aan de leden – vrijwilligers die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt om het clubleven  te veraangenamen.

De RYCB sterren

  • RYCB kampioen wordt je door goud, zilver of brons te hebben gezeild op een Nationaal, Europees of Wereldkampioenschap in eenheidsklassen (zwaard- en kielboten) en/of in IRC of CR zeezeilklassen.
  • RYCB Merman of Mermaid trofeeën worden uitgereikt na een geheime ballotage door de Voorzitter en het bestuur. De uitreiking gaat ook gepaard met een lyrische speech die in het speciaal daarvoor bijgehouden notitieboek staat genoteerd.

 


Programma

  • 18u00: Receptie in zaal Fort Isabella 
  • 18u00 en 18u30: fotosessie van de kampioenen in aparte ruimte
  • 18u45: aan tafel 
  • 19u00: welkomstwoord van Luc De Graef, voorzitter 
  • 19u15: RYCB 100 jaar terug in de tijd 
  • 19u30: voorgerecht: Carpaccio graved lax met zure room, groene kruiden en citrus
  • 19u50: RYCB-kampioenen prijsuitreiking
    • Door
      • Stijn De Rooster , schepen voor Sport – Antwerpen
      • Rob Smeets, COO Port of Antwerp – Bruges
      • Luc De Graef, voorzitter RYCB
  • 20u15: hoofdgerecht: Eend, aardappelmousseline, spinazie, pastinaak, cevenne ui
    gevolgd door Sablée Breton me witte chocolade en sinaasappel, vanille-ijs
    & koffie/thee
  • 21u00: Merman & Mermaid trofeeën uitreiking  
  • 22u00: bar open

RYCB Kampioenenviering – Merman en Mermaid trofeeën

MENU

Aperitief inclusief  - Cava & Alcoholvrij aperitief

Carpaccio graved lax met zure room, groene kruiden en citrus

Eend, aardappelmousseline, spinazie, pastinaak, cevenne ui

Sablée Breton me witte chocolade en sinaasappel, vanille-ijs

Koffie/thee

Alle dranken tijdens het eten inclusief

Witte- & rode wijn, pils & pils NA 0%, Coca-Cola, Coca-Cola Zero , Flavored waters, home made Iced Tea

Koffie & Tea tales (Assortiment handgeplukte thee)

TARIEVEN

  • € 85 all-in voor niet RYCB leden
  • € 75 all-in voor RYCB-leden en hun partner
  • € 50,- all-in voor RYCB-leden – 25 jaar
  • € 25,- aangepast menu voor kinderen -12 jaar

Het grootste clubmoment om de inspanningen en toewijding van zowel de zeilers, de zeilteams als de vrijwilligers toe te juichen.

RESERVEER HIER   voor woensdag 19 februari ’25,  12u.

 

Ricardo Pinto - Brugse Zot Cup

 

 

22 February 2025