Zaterdag 24 februari 2024
RYCB Clubhuis Schelde
Hoera voor onze kampioenen
Ook dit jaar zetten we de meest verdienstelijke zeilers die in 2023 uitzonderlijke prestaties hebben neergezet in de spotlights. Het gaat om medailles in nationale en internationale wedstrijden in het G Zeilen, in de eenheidsklassen en in IRC, CR en sportboten klassen.
De Raad van Bestuur zal zich ook volgens een oude maar geheime beraadslaging buigen over de prangende vraag wie de felbegeerde trofee Merman en Mermaid verdient.
Los van iedere sportieve en competitieve verdienste gaan deze prachtbekers naar leden die zich op buitengewone manier voor de watersport en de pleziervaart hebben ingezet en clubwerking in het bijzonder.
Het is ook het moment om kennis te maken met nieuwe leden.
Programma
- 18u00: ontvangst en fotoshoot van de kampioenen
- 18u45: aan tafel
- 19u00: verwelkoming door voorzitter Carl Winters + voorstelling van de nieuwe voorzitter
- 19u15: Wat gebeurde er 100 jaar geleden in de RYCB? We nemen je mee langs hoogtepunten uit het clubarchief.
- 19u30: voorgerecht
- 19u50: kampioenenviering
- 20u15: hoofdgerecht
- 21u00: overhandiging van de Merman & Mermaid trofeeën
- 21u30: dessert & koffie/thee + bar open
Menu by The Jibe
- Cava en/of fruitsap bij ontvangst
- Vitello tonnato met zijn garnituur
- Lijngevangen zeebaars met een vissaus, warme seizoensgroenten en ovengebakken krielaardappeltjes
- Tiramisu
- Koffie en/of thee
Tarief volwassenen: € 45,- p.p. Klik hier en bestel VOOR 22/2 om 12u je diner
Tarief – 25 jaar: € 29,- p.p. reserveer met een mail aan patricia@rycb.be
Gebruik dus het The Jibe reservatieformulier niet als je jonger bent dan 25 jaar. Je rekent ook af aan de bar.